Barilup
Barilup (Baricitinib)
En av de få läkemedel som används för att behandla patienter med COVID-19 är Barilup 2mg, kombinerat med Remdesivirmedicin. Barilup 2mg-tabletten är uppbyggd från Baricitinib 2mg och är en produkt av Lupin Ltd. I de flesta länder är det endast ett receptbelagt läkemedel.
Välj Doser: 2mg
2mg
14tabletter
Barilup $62.39
$51.99
$3.71 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $0.00
2mg
28tabletter
Barilup $109.19
$90.99
$3.25 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $12.88
2mg
42tabletter
Barilup $142.55
$118.79
$2.83 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $36.96
2mg
56tabletter
Barilup $163.19
$135.99
$2.43 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $71.68
2mg
84tabletter
Barilup $199.19
$165.99
$1.98 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: $145.32
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Gratis standard airmail leverans med alla ordrar som överstiger $200
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Gratis spårbart paket med alla ordrar som överstiger $300
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Discreet looking packages
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans
Kundbrev Produktbeskrivning
Det inte finns någon omdömet för denna produkt för närvarande men du vara först att skriva lägger till ellerman kan läsa mer i Kundreferenser sida om relaterade produkter.
Lägg Recension

Barilup 2mg är en JAK-hämmare som selektivt påverkar JAK1 och JAK2-enzymerna, för att ge immunitet och behandling av sjukdomar.

Varje patient kommer behöva egna doseringsgränser, då detta kan variera baserat på deras tillstånd, andra läkemedel de konsumerar och hälsoproblem. Du kan hitta mer detaljer om detta läkemedel nedan, men håll i åtanke att din läkare är den bästa personen att få råd av gällande information om hur man behandlar potentiella COVID-19 infektioner.

Vanliga användningsområden

Barilup 2mg-tabletten används för att behandla COVID-19, vilket är sjukdomen som har resulterat i den nya pandemin. COVID-19 är orsakad av SARS-CoV2 coronaviruset, vilket orsakar symtom som andningsbesvär, smak- och luktstörningar, hög feber, ihärdig hosta, med vidare symtom som också sakta läggs till bland de ovannämnda.

Detta läkemedel kan hjälpa lindra dessa symtom och oftast vid sidan av andra läkemedel. Din läkare kan möjligen administrera det baserat på allvarlighetsgraden av dina COVID-19 symtom och sjukdomstillstånd.

Dosering och föreskrifter

Patienter kan konsumera Barilup 2mg-tabletten oavsett om de har ätit eller inte. I vilket fall som helst bör behandlingen tas ungefär samma tid dagligen. När det kommer till doseringen beror det mest på hur väl ditt system reagerar på COVID-19, andra läkemedel och din allmänna hälsa. Det är viktigt att inte börja ta Barilup 2mg-tabletten utan din läkares ordinering och inte heller stoppa det innan de säger till dig att göra det.

Försiktighetsåtgärder

Din doktor kommer sannolikt vis begära att du genomför ett blodprov innan du börjar med detta läkemedel. Huvudsakligen kommer de leta efter andra möjliga infektioner; vidare måste du informera din doktor om du haft något tidigare fall av:

  • Blodproppar
  • Hepatit
  • Bältros
  • Njur- och leversjukdomar
  • Tuberkulos

Barilup 2mg kan påverka ditt system och göra dig mer mottaglig till nya infektioner som mässlingen, influensa osv. Så det är klokt att undvika personer som kan bära på någon infektion.

Kontraindikationer

Barn och personer under 18 år borde inte konsumera Barilup 2mg. På samma sätt ska det inte tas av gravida kvinnor eller om du ammar. I vilket fall som helst kan din läkare möjligtvis överväga att det är bättre för dig att du tar Barilup 2mg, oavsett din situation.

Möjliga biverkningar

Biverkningarna för Barilup 2mg är ganska vanliga, inkluderat illamående, virusinfektioner, halsont, näsinfektion och munsår. Några mindre vanliga biverkningar inkluderar influensaliknande symtom. De mest allvarliga biverkningarna för Barilup 2mg, vilket inte är så vanliga, inkluderar revor och blodproppar i magen. Tarmväggen har också blivit rapporterad, med allt ovan för behov av omedelbar behandling, genom att informera din läkare.

Läkemedelsinteraktioner

Det finns inga kända läkemedelsinteraktioner gällande Barilup 2mg. Däremot måste din läkare vara fullt medveten om alla tidigare hälsoproblem som du kan ha haft, kroniska tillstånd och andra läkemedel som du för närvarande tar. Ovan kan vägleda till alternativa läkemedel.

Missad dos

Om du har missat en dos av Barilup 2mg bör du ta den så fort som du kommer på det. Du kan också fråga din läkare om vad du ska göra i detta fall, fast det är bäst att kombinera konsumtion av detta läkemedel med en daglig aktivitet som du gör, så det inte blir lätt att glömma. Allra helst ska doserna ha ett bestämt antal av timmar emellan, som din läkare kommer berätta för dig.

Överdos

När det kommer till Barilup 2mg finns det inte något rapporterat fall av en överdos. För att undvika något problem bör du hålla dig till din läkares rådgivning och doseringsgränser. Om du är osäker på kvantiteten som du ska konsumera, åter igen, hänvisa till din läkare.

Lagring

Barilup 2mg måste lagras på torra platser, borta från solen. Allra helst ska temperaturen i rummet som du lagrar detta läkemedel ha en temperatur under 30°C.

 

Avtal

 

Vi tillhandahåller enbart generell information om dessa mediciner och dess verkan. Informationen skall ej användas för självbehandling eller för att faställa egna diagnoser efter. Specifika intruktioner om en enskilds individs hälsa kall alltid ges av en specialist eller en läkare. Vi reserverar oss för eventuella fel i texterna . Vi tar ej ansvar för eventuella skador som uppstår med dessa mediciner och avsäger oss därmed allt ansvar.